четвртак, 21. јул 2016.

AIR SERBIA


Er Srbija (engl. Air Serbia, stilizovano kao AirSERBIA) je nacionalna avio-kompanija Srbije sa sedištem u Beogradu. Hab avio-kompanije je beogradski aerodrom Nikola Tesla. Većinski vlasnik je Vlada Srbije (51%), a suvlasnik (sa 49%) je Etihad ervejz, nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Er Srbija iz Beograda leti do 44 destinacije u Evropi, Aziji i Americi, Ova kompanija obavlja i čarter letove na preko 20 destinacija. Kako se radi o nacionalnom avio-prevozniku cene avio karata nisu povoljne, kao u ostalom i kod svih ostalih nacionalnik avio-kompanija. Ukoliko želite da kupite povoljnije karte potrebno je pratiti akcije i promocije koje često objavljuju i tada je moguće pribaviti kartu po znatno povoljnijoj ceni od regularne. Sve detaljne informacije o destinacijama kao i ostale informacije o ovoj kompaniji možete naći na njihovom zvaničnom sajtu.

 
Budući da većina putnika koristi ekonomsku klasu, evo koje su pogodnosti u toj klasi koje vas čekaju na letu sa ovom kompanijom.
 
EKOMOMSKA KLASA
Na svim Air Serbia letovima služi se osveženje ili kompletni obroci. Ukoliko imate posebne zahteve u pogledu jela ili ukoliko putujete sa decom, pre leta možete naručiti specijalni obrok bez dodatnih troškova. Možete naručiti specijalan obrok od momenta kada izvršite rezervaciju do 24 časa pre poletanja.

Letovi u trajanju do 2 sata

Užina - sendvič i kolač
Hladni i topli napici po narudžbini
Posluženje besplatnih napitaka iz bara, uključujući vino, pivo, žestoka pića, gazirana pića, bezalkoholna pića i tople napitke

Letovi u trajanju od 2 do 4 sata

Izbor od dva topla ili hladna obroke
Posluženje besplatnih napitaka iz bara, uključujući vino, pivo, žestoka pića, gazirana pića, bezalkoholna pića i tople napitke


Letovi koji traju duže od 4 sata

Izbor od tri topla obroka
Posluženje besplatnih napitaka iz bara, uključujući vino, pivo, žestoka pića, gazirana pića, bezalkoholna pića i tople napitke



Letovi između Beograda i Njujorka

Prvo posluženje - izbor od tri topla obroka
Drugo posluženje - topli obrok
Čips i krekeri
Posluženje besplatnih napitaka iz bara, uključujući vino, pivo, žestoka pića, gazirana pića, bezalkoholna pića i tople napitke



Na Vašem putovanje između Beograda i Njujorka imate mogućnost da ponesete 2 x 23kg besplatnog prtljaga. Tokom leta Sky Au Pair dadilja će pružiti pomoć porodicama koje putuju sa decom. Ona je tu da animira decu igrama i aktivnostima ili da pruži pomoć roditeljima prilikom spremanja dece za spavanje.

Zabava u toku leta
Na Vašem putovanju između Beograda i Njujorka uživajte u izboru holivudskih, srpskih i stranih filmova i televizijskih programa. Tokom leta koristite internet i ostanite u kontaktu sa porodicom i prijateljima zahvaljujući našoj Wi-Fly usluzi.
Na Vašem putovanju između Beograda i Abu Dabija, Londona, Moskve i Pariza nudimo Fly and Play paketiće kojima se deca mogu zabaviti tokom leta. Svaki paketić sadrži kolekciju igara i zabavnih artikala, kao što su karte sa slikama, edukativna igračka, nalepnice, slagalica, papir za pisanje i mekana knjiga sa motivima aviona, sve obeleženo simpatičnom maskotom orla. Paketići se mogu zadržati i koristiti i posle putovanja.

PRTLJAG
Ručni prtljag
je prtljag koji unosite sa sobom u kabinu aviona. Kompanije Er Srbija primenjuje sledeća pravila za ručni prtljag.


Deca mlađa od 2 godine nemaju pravo na ručni prtljag (osim rasklopivih kolica ili nosiljke i hrane za bebu) 
Čekirani prtljag 
je prtljag koji prtljag koji ne unosite sa sobom u kabinu aviona već ga predajete na šalteru za predaju prtljaga na aerodromu. On će biti obeležen priveskom, a deo priveska će Vam biti uručen kada nam predate prtljag.Predati prtljag će biti transportovan u bagažniku aviona i čekaće Vas na aerodromu odredišta, na pokretnoj traci u prostoriji za preuzimanje prtljaga.
 Cena za naplatu viška prtljaga

Нема коментара: